Baszódj meg egy viharlámpával, ha nem tudsz rizst főzni én mondom!


Lépések:

1. Vegyél rizst ! Jázminrizsnél ne add lejjeb!!

2. Fogsz egy kávéscsészét (1 deci)

3. Fogsz egy 1 literes kislábast, aminek van fedője

4. Rizs 1 csésze

5. Víz 3 csésze+ egy csipet só

6. Felrakod a keveréket a tűzhelyre, közepes lángon

7. Lassan felforr a víz

8. Ekkor leveszed kislángra

9. 2-3 percenként kevergeted, de fedő vissza rá

10. Mikor a rizs megpuhult (kósti bazdmeg) akkor leveszed a kurva edényt a tűzhelyről, ráteszel a fedőre egy konyharongyot és hagyod az elemeket dolgozni!

11. Közben olvasol 3-4 oldalt a könyvedből, vagy átlapozod az aznapi újságokat. Tévét csak az ostoba félállatok néznek, a sorozatok a buzik és nők agylágyítói.

Kész.

Ha még egyszer valaki csak említeni meri a zacskósrizst vagy az előfőzött rizst, eltöröm kezét-lábát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kifoztem.blog.hu/api/trackback/id/tr65516440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.09.16. 11:11:25

Szó nem volt arról, hogy ne tudnék rizst főzni, te pöcsorrú haramia, egyszerűen csak NEM VESZEM A FÁRADTSÁGOT! Méghogy 2-3 percenként kevergetni azt a szart, mintha valami kibaszott Horváth Rozi lennék... Agyrém!

A zacskós rizs annyival nem rosszabb, mint amennyivel egyszerűbb elkészíteni, ezért örök befutó.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.09.16. 11:18:36

@"the dragon": Kevergetni csak az elején kell, amíg PIRÍTOD. Miután felöntötted, már nem kevered, mert ragacsos lesz.
Ha neked a NESrizs is megteszi, hát kössön beléd, mint a beton.

**büdösmackó** 2013.09.16. 11:24:10

@"the dragon": szopogass langyos nejlont te, te faszfej!

**büdösmackó** 2013.09.16. 11:24:48

@ripők: mit pirítasz bazdmeg mit!!! te örült román te!

NEM KELL PIRÍTANI!

Csak a buzik pirítják a rizst!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.16. 13:13:08

@**büdösmackó**: Csak a buzik áztatják a rizst. A tisztességes férfiemberek - és ripők - pirítják.

**büdösmackó** 2013.09.16. 13:15:18

@megszokács: mit pirítasz rajta, mesélj! ez rizs, nem pirítós bazdmeg!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.16. 13:17:04

@**büdösmackó**: Akkor csak áztasd, pont olyan takony lesz az egész, mint a zsacskós rizs. De legalább elmondhatod, hogy nem zacskósat főztél.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.09.16. 13:45:20

@megszokács:

Mondjuk arra kíváncsi lennék, honnan lenne fogalmad - vagy akár ripőknek - , hogy a férfiak mit hogyan csinálnak... Kémkedtek utánam?!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.16. 13:47:51

@"the dragon": Utánad nem kell, ország-világ előtt bevallottad, hogy zacskós rizst eszel!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.09.16. 13:54:36

@megszokács:

Igen, de ha nem zacskós rizst ennék, akkor megpirítanám főzés előtt! Ahogy tejberizs készítés előtt is megpirítom, aztán pedig odaégetem a felét, mert lusta vagyok kevergetni...

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.16. 13:57:21

@"the dragon": Na persze! Büdösmackó meg gondolom, ha zacskós rizst enne, megpirítaná a zacsiját!

**büdösmackó** 2013.09.16. 14:18:52

hátbazdmeg! engem nem vezettek félre, burnyákok, látom, mindkettőtöket felizgatott a viharlámpa a seggetekben, buzifiúk.

feloldom a dillemát: kaptok egy viharlámpát, és dugdossátok fel egymásnak! fantasztiks party lesz! ha csináltok róla videót, milliókat fogtok keresni a bizarre kategóriában!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.16. 14:47:34

@**büdösmackó**: Inkább feldugom a tiédbe, igaz, ez normál kategóriában is átlagos lesz csak!

spájdernecc 2013.09.16. 14:55:10

előfőzött zacskós rizs...
na?
na?

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.16. 14:59:57

@spájdernecc: És miután megszáradt, be a grillsütőbe, hadd piruljon!

spájdernecc 2013.09.16. 15:02:25

@megszokács:
köpök a rizsre
amit nem lehet kenyérrel enni, azt nem is érdemes

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.16. 15:03:47

@spájdernecc: Akkor egyél sok kenyeret, azt tudod kenyérrel is. Paraszt.

spájdernecc 2013.09.16. 15:06:42

@megszokács:
az oviban is bicska volt a jelem, most aztán jól belém rúgtál

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.16. 15:08:00

@spájdernecc: Az jó, a bicskát is lehet kenyérrel enni. Vagy legalábbis a kenyeret bicskával.

spájdernecc 2013.09.16. 15:11:29

bicskával lehet rizst is enni
csak nem érdemes

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2013.09.16. 15:12:00

kisfej hagymát is beledobhatsz gondolatnyi borssal

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.09.16. 15:16:02

@zsanett- a csillagkútról: Úgyvan! Ezt én is akartam írni, de ezek itt mind hagymagyűlölők!

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2013.09.16. 15:17:04

@ripők: akkor csak buzi zs.idrákok lehetnek

**büdösmackó** 2013.09.16. 15:27:03

amúgy dilemma, a kurva anyámat! így jár az, aki gamma olajshort közben csetelget!

**büdösmackó** 2013.09.16. 15:27:38

@zsanett- a csillagkútról: a zsidók szeretik a hagymát! vadulnak a fokhagymáért!

**büdösmackó** 2013.09.16. 21:21:56

@megszokács: óbazdmeg! Te buzi vagy vagy nő!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.16. 21:35:19

@**büdösmackó**: Te pedig összeaszottra lefogyott hájas disznó vagy egy anyabaszó bróker!

2013.09.17. 20:39:40

Ez a trutyis rizs készítésének receptje. Az evéshez nem kell villa, de még pálcika sem, csak egy mancs.

kiraaaaa 2013.09.17. 21:01:30

Valóban, a pohárnyi rizst, egy pici olajon fehéredésig pirítani kell. aztán ha már kifehéredett, akkor mehet rá a víz.

**büdösmackó** 2013.09.17. 21:26:53

@little troll: figyelj, nem pattogatott kukoricát kell elképzelni ám!

szanalmas 2013.09.17. 21:37:57

@kiraaaaa:

Na de ha hófehér a rizs, akkor hogyanmár!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.17. 21:58:57

@szanalmas: Semmilyen pirítatlan rizs nem hófehér. A rizs sárga, ha nem tudnád, kivéve a barna rizst!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2013.09.17. 22:08:12

Ez egy elázott, kína-középvidéki rizsa lesz így.
Csak mondom ....
És egyen zacskóst, akinak van bio-zacsija, az ....

2013.09.17. 23:06:29

Hogy itt mi folyik rizsa ügyben, amikor A FIÚK főznek?!

2013.09.17. 23:08:24

@**büdösmackó**: figyelj, nem pattogatott kukoricát kell elképzelni ám!

Maci, nem, pattogatott rizst sem!

2013.09.17. 23:20:44

Na mindegy, rizst úgy főztök, ahogy akartok. Pereg vagy ragad, amit szerettek. Egy dolgot nem ajánlok, hogy zacskóban főzzétek meg. Az csak arra való, hogy ne égessétek le, ne kelljen vakargatnotok utána az edényt, meg azt gondoljátok, hogy milyen korszerűek vagytok, de nem. A víz látszólag egy ártatlan dolog, de annyira azért nem, itt van a mi bolygónkon, régebb óta, mint mi, kivájja a köveket is, és az ásványvizes palackok anyagából is kiold mindent, amit belemesterkedtünk, de nem kéne meginnunk. Miért kéne megennünk a rizzsel együtt a műanyagot is?!

2013.09.17. 23:25:48

Maci, ez mi? "Jázminrizsnél ne add lejjeb!!"

Szerte a világon emberek milliói élnek napi egy marék rizsen. Persze téged biztosan jázminrizses lábassal kergetett az anyukád az asztal körül. :D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.09.18. 11:01:55

márpedig a rizs az ott kezdődik, nem a Kunsági B-nél...

kiraaaaa 2013.09.18. 16:48:50

@szanalmas: akkor is ki kell fehéríteni!
a vak is láthatja, ha már fehér!

szanalmas 2013.09.18. 17:06:49

@kiraaaaa:

Ne politizáljál, eddig minden kormány belebukott a kifehérítésbe, de még Májkrémdzekszon is csak elrohadt! Én leszarom a rizst, az édesség, egyedül a rizsfelfújtnak és a tejberizsnek van értelme, már rájöttem. Persze ha főzöl nekem rizseshúst, azt bekanalazom!

szanalmas 2013.09.18. 17:19:35

@LadyCarambole:

Ez valami homoszexuális dolog lehet ha te meg szörcsi ennyire lájkoljátok!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.18. 18:28:08

@szanalmas: Tipikus parasztvakításos lehúzás. Bár tisztességes, r. kat., heteroszexuális férfiként természetesen soha nem kóstoltam, de egyetlen értelme van csak: hogy az árcédulával elvonja a figyelmedet a főételről. Mintha nem lenne mindegy, milyen köretet lapátolsz be hozzá, ha a hús jól van megcsinálva, úgyis elviszi a kaját!

szanalmas 2013.09.18. 18:40:40

@megszokács:

Most, hogy belegondolok, hogy _minden_ egyes kaja amit eddig főztem és tacepaóztam, életem első próbálkozása volt, bátran kijelenthetem, hogy ez is csak kamudolog, minden szart meg lehet enni! Az a baj, hogy beleuntam már ebbe is, semmi kihívás, csak max. az előkészítés és az alapanyag lehet több bármiféle zabánál. Unalomba fulladtam. Megint.

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.18. 18:43:47

@szanalmas: Csináljunk akkor most sziklamászó blogot! Ti másztok, fényképeztek, én meg röhögök rajtatok, miközben tolom a májpörit ;)

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.18. 18:46:50

Amúgy én idestova húsz éve főzögetek, ebből az utóbbi tizenötben nagy rendszerességgel (értve ezalatt, hogy ritka az, mikor nem a saját főztöm eszem - a hidegkaja meg nem igazán az én műfajom). Ehhez képest nekem is az a kivétel, ha olyat csinálok, amit már előtte csináltam. Vagy ha mégis ugyanaz az alap, legalább egy kicsit variálom. Szóval lehet azért szórakozni vele, de tény, hogy ha sorrendet kéne felállítanom, mi mennyire izgalmas, akkor 1. megcsinálni, 2. megenni, 3. posztolni róla, 4. mások balfasz posztjait olvasni.

Ennek ellenére a bookmarkjaim legalább tíz százalékát gasztroblogok teszik ki, szóval nálam betaláltatok ezzel az ötlettel ;)

szanalmas 2013.09.18. 18:57:39

@megszokács:

Én max. lenn söröznék, szóval kérdés, hogy ki a hóhér mászna?! Ettől értelmetlenebb dolgot, mint mászni izzadva, nem is tudok elképzelni!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.18. 19:03:00

@szanalmas: Az hagyján, de felmennek, aztán lejönnek, ennyi. Sose értettem az ilyesmit. Hasonlítsuk csak össze a sörözéssel: bár miután bebaszol, ki fogsz józanodni, de ha csepp kis eszed is van, mindent megteszel érte, hogy ez minél később következzen be! Szóval nem értem, minek mászik fel valaki egy kibaszott hegyre, ha már előre tudja, hogy úgyis le akar majd jönni róla.