Mert enni kell!

IMG_20131109_181808.jpg

IMG_20131109_182205.jpg

IMG_20131109_181853.jpg

IMG_20131109_182212.jpg

IMG_20131109_182310.jpg

IMG_20131109_182430.jpg

IMG_20131109_182511.jpg

IMG_20131109_182521.jpg

IMG_20131109_182545.jpg

IMG_20131109_182453.jpg

IMG_20131114_172036.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kifoztem.blog.hu/api/trackback/id/tr405630366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2013.11.13. 12:14:17

@szanalmas: gondoltam hogy bombóc csak azt nem hogy mészárlás alkalmával van olyan aki ilyennekkel bajlódik mert felénk nem szokás de a hagymásvér meg igen

szanalmas 2013.11.13. 12:54:00

@zsanett- a csillagkútról:

Hagymás vér reggelire volt, én meg csak este fotóztam, de az is nyami lett!

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.13. 12:55:14

Ez itten már minden disznóságnak a teteje!

spájdernecc 2013.11.13. 14:59:23

pont, mint a pappbandimákoshurkája

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.13. 16:42:26

@szanalmas: A második és negyedik kép ugyanaz. Egyik nem megszakács nyesedékéről készült?

szanalmas 2013.11.13. 17:21:20

@porhanyós:

A negyedikben kevesebb van már! Különben is, merre csavarog a kisfiacskája, komámasszony, mikor az ég zeng!

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.13. 17:24:52

@szanalmas: Gondolom, elment nyesedék húsra vadászni.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.13. 19:03:53

@szanalmas: Aki este még képes úgy-ahogy éles képeket csinálni egy ölés után, az kihagyja a legjobb részt! Amikor másnap elmesélik...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.11.13. 21:24:11

szerintem az a minimum, hogy küldesz nekünk kóstolót, te ebadta!

szanalmas 2013.11.14. 11:16:53

@porhanyós:

Erre tippeltem én is, gondolom, gyalog ment Belfastba, mert ott akciós. Büdös kölök!

@ripők:

Wáá, reggel 2 stampó megfogott, meg borra sör, délután meg már nem is mertem inni! Én sütöttem a zsírt, ott meg józanul és megfontoltan kell cselekedni!

@LadyCarambole:

Ó jaj, meg ne add a címed, mert ha bekattanok, egyszer csak becsöngetek és kiiszom az alkoholkészleted! Ergó szomjan halok!

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.14. 15:00:18

@szanalmas: Azért, ha van egy kis töpörtyű maradék, küldhetnél egy fotót!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.14. 16:14:20

Meg azt elárulhatnád, hány kiló dögből csináltatok ennyi hurkát...

szanalmas 2013.11.14. 17:32:19

@porhanyós:

Pótolva, de két napja töpörtyűt eszek, szóval már csak ennyi van.

@megszokács:

Azt én nem tudom, de a kettő olyan 3 mázsa körül volt, vagy kevesebb. Arrafelé párosával pusztulnak legtöbbször!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.14. 17:36:43

@szanalmas: Azt gyanítottam, hogy nem egy állatból lehetett, de kettőhöz mérten se tűnik kevésnek az anyag. Gondolom, nem sajnáltátok belőle a szóját! Főleg, hogy a töpörtyű is elég szójásan néz ki... Szólj a böllérnek, hogy legközelebb a sütés végén öntsön egy kis tejet a zsírba, hogy színe is legyen neki!

szanalmas 2013.11.14. 17:53:47

@megszokács:

Ne viccöljél már héló, lehet látni a bödön alját! Ilyen tökéletes zsírt ritkán sütök! A szójával meg ne poénkodjál, nem vagyok én vega-turnovszky!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.14. 18:04:10

@szanalmas: Azt nem kérdeztem, hogy hol vetted az étolajat, amit a zsírosbödönbe öntöttél, elvégre gondolom, felétek is van teszkó. De nem értem, hogy jön ez ahhoz, hogy olyan a színe a töpörtyűdnek, hogy szívem szerint azt mondanám rá, ez holmi tepertő! Mert nem a zsír, hanem a töpi színéről beszélünk ám, héló! Látszik, hogy lövésed nincs a gyesznyóvágáshoz!

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.14. 19:34:44

@szanalmas: Így már más! Igaz, hogy kicsit sápadt, de az illata elér idáig. Azt a pörcöset csócsálnám.

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.14. 20:05:37

@szanalmas: Igaz, hogy nálunk törmelékes a zsír alja, de tudod, milyen finom pogácsát lehet belőle sütni?

szanalmas 2013.11.14. 20:43:11

@megszokács:

Na azért lassan segédböllérnek elmehetek, remekül szolgálok ki. Meg már a kivégzést is elviselem!

@porhanyós: Tudom, tudom, mindenhol törmelékes az alja, egyszer tényleg kenek egy friss, forró törmelékes kenyeret, csak ne lenne annyira finom az abált hurkaizé, amiből degeszre falom magam mindig. A pogácsa az istenek eledele, ez nem vitás, most ettem meg az utolsó darabokat... :(

@**büdösmackó**: Ez valami hihetetlenül tényszerű megállapítás, de ugye téged az eszedért tartunk!

**büdösmackó** 2013.11.14. 20:52:19

@szanalmas: van már olyan hogy bijódisznó vajon-e! Ha nincs, legyen!

szanalmas 2013.11.14. 20:58:02

@**büdösmackó**:

Ezek abszolut biodisznók voltak, szinte családtagok!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.14. 21:20:54

@szanalmas: Segédböllérnek elmehetsz a tótokhoz, de mellém ugyan nem, ha nem tudod még azt se, hogy tejet kell önteni a töpörtyűzsírba!

szanalmas 2013.11.14. 21:40:30

@megszokács:

Tejet?! Hát az marhaság, mi köze annak a sertésséghez, te mamlasz!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.14. 21:49:49

@szanalmas: Gondolom, akkor fokhagymát meg paprikát se raknak felétek a kolbászba, mert mi köze a sertésséghez...

szanalmas 2013.11.14. 21:58:57

@megszokács:

A tehéntej a sertészsírba az azért más kategória, te istenverése!!!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.15. 00:37:56

@szanalmas: Majd ha elég érett leszel rá, mesélek neked a disznóölésről. Addig is érd be a példaképed tanácsaival:

www.youtube.com/watch?v=wh4vD9OhUho

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.15. 04:40:47

@szanalmas: Tényleg kell bele tej, de csak a víz után, a végén. És szerintem tovább is kell sütni és húsos rész is kell bele.
Azonban voltam már olyan vágáson, ahol a sok szakértő addig huzakodott a megfelelő módozatok kiválasztásán, hogy még este, sötétben sem végeztünk.

De legalább hason bontottátok?!

szanalmas 2013.11.15. 10:14:58

@megszokács:

Fujjjj!

@ripők:

Sosem teszünk bele semmit, de és tömegek rendelnek pedig belőle, bár idén egy csepp sem jut eladásra, husik voltak a desznyák, meg jó sok füstölt szalonna lesz! Én figyeltem a böllért, egyszer sem feküdt hason!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.15. 15:52:31

@szanalmas: Azért nyugtass meg, hogy legalább a második felest a coca lehúzott körméből hörpölted, nem úgy, mint a városi zsúrbubik!

szanalmas 2013.11.15. 16:44:36

@ripők:

Hát nem, de legközelebb esküszöm! Igazából rühellem a cocaölést, de valamiért úgy érzem, hogy veled meg megszopóssal hatalmas buli kerekedne belőle! :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.15. 16:54:58

@szanalmas: Én csak azt a részt rühellem, amikor hallom visítani, látom a félelmét és hogy lassan opálosodik a csarnakvíz a szemében. Ez, bazmeg: pokol. Olyankor egy darabig nem vagyok túl beszédes.
De tényleg lehetne egy blog-disznóölés. (És itt most kifejezetten NEM szörcsire gondolok!)
@**büdösmackó**: Élsz még, szöszi?!

**büdösmackó** 2013.11.15. 21:00:55

@ripők: élek, ezen a héten lefékeztem, meló után zéró inger. Nagyon kizsigerelt ez az ügyfél. Kurvanyjukat.

**büdösmackó** 2013.11.15. 21:03:25

Ez a tejeszsír kikúrt gusztustalanul hangzik disznóval. Libával, kacsával nem kell tej, anélkül is szép... Tudom és ismerem a tejes technológiát, de baszki tej a disznózsírban, blehhhh...

**büdösmackó** 2013.11.15. 21:04:36

Bijódisznó! Nyehhh!

A kigondoltamot látom el is felejtettétek, fasszopók!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.15. 21:08:40

@**büdösmackó**: Dehogy felejtettük. Várjuk a posztjaidat, tahó!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.15. 21:09:32

@**büdösmackó**: Van egy félkész posztom, de bazmeg... még ki kell találnom, hogy mi jön a cím után.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.11.15. 22:59:27

@ripők: és az a nihil előtt vagy után lesz?!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.11.16. 09:29:19

@ripők:
hihi, láttalak ám, csak már álmos voltam!