Kedveskéim!

Beszélnem kell kilétemről, amit nem akartam, no nem mintha rejtegetni való lenne, de nem akartam kérkedni őseimet illetően.
Szépanyám, ki anno áldozatául esett a mézeskalácson nevelgetett fogadott gyermekeinek, a kegyetlen, brutális Jancsi és Juliskának, unokatestvére volt a Vasorrú bábának anyai ágon.
Tőlük örököltem tündöklő arcomat. Jól van, az orrom kicsit nagy, de eddigi ismerőseim ezt szexepilemnek mondják.

 

 

 

 

Kedves szanalmas! 
Remélem, elnyertem tetszésedet! Én randiznék veled, ha nincs ellenedre. Annyit még el kell árulnom, csak a tisztesség nevében, ez a fotó pár évvel korábban készült.
Most merjen valaki is tegezni engedélyem nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://kifoztem.blog.hu/api/trackback/id/tr795541393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2013.09.30. 15:27:19

ekkora ökörséget méghogy brutális Jancsi és kegyetlen Juliska

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2013.09.30. 16:28:24

Az persze szentigaz, hogy szánalmas az utolsó esélyed... Elvégre nem hinném, hogy megszokács után bárki más is meg merne fordulni a lábaid között!

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.30. 17:02:16

@zsanett- a csillagkútról: Kedvesem! Nem azt mondtam, hogy Jancsi brutális, Juliska meg kegyetlen. Mindkettő brutális és kegyetlen egyzserre.

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.09.30. 17:06:00

@"the dragon": Pedig ha látnád a testem, mondhatom, még a pofikámnál is szexibb. De nem ily célból vagyok itt. A kemencében sült Jancsi és Juliska receptjét fogom kipróbálni rajtatok.

szanalmas 2013.09.30. 20:45:35

Tyűha, ha dragonból indulok ki - ami űberhülyeség alapból is -, akkor itt mostan belenyúltam a darázsfészekbe(!) (hoppá, ugye a blog darázsfétise is dragon elmebajánk szüleménye), szóval nem is tudom, mit gondoljak hirtelen! Ámbár az örömteli, hogy a kép egy ifjonti éned lenyomata, ezért legalább nem vádolhatnak majd liliomtiprással! Persze a megszokács nagy úr!

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.10.01. 14:26:14

@szanalmas: Látom, nem tudod, melyik énedre hallgass? Egyik azt mondaná, petrezselymet árultam. Neki tanácsolom, dörzsölgesse a levelekkel a darázscsípéseit, gyógyír lesz rá. A másik kicsit bonyolultabb, ami az Úr szavára ad. Cselekedetét ne a tőle való félelem, hanem a belé vetett feltétlen hit, és bizalom vezérelje! Szomorú vagyok, mert csak kényszerből lennél velem, de sebaj, majd több gyógyszert szedek, míg túl teszem a traumán magam.
Kívánom, mielőbb találd meg azt a liliomot, ki szívesen felveszi majdan a szanalmasné nevet!
Számomra örömteli, nem csak Egy csodálatos elme létezik a blogon sem.

szanalmas 2013.10.01. 18:52:00

@porhanyós:

Megfogtál, némber, és ilyenkor már a nagy érzésekben sem hiszek! Pedig az jobb, mint a köcsög kemikáliák, csak szólok! Egyébként meg, hogy jön bárki ahhoz, hogy bármit is megítéljen, kérdezném én ha ez egyáltalán kérdés lenne! Na szóval ez a lényeg, remélem, vágod!

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.10.01. 19:39:59

@szanalmas: Rendben, nem vágom tovább alattad a fát, bár hideg van, rőzsét kéne gyűjteni.
süti beállítások módosítása