Savanyított káposzta
2017.12.18. 05:00
Kivel nem fordult még elő, hogy az anyukájától feleslegessé vált Tupperváre fermentáló edényt hozott el egy hétvégi látogatás alkalmával, kérdem én! Mi, akikkel ilyesmi már megesett, tudjuk, hogy nincs más hátra, fermentálni kell.
Amennyiben feleségünk véletlenül pont annyira szorította rá az elvileg levehető forgókés betétet az NDK robotgépünkre, hogy az attól a pillanattól kezdve nem tekinthető levehetőnek, éppezért bármi másra alkalmatlanná vált (a robotgép, nem a feleségünk) és egy csillagcsavarhúzóval, egy üveg viszkivel és legendás izomerőnkkel sem tudjuk megjavszerolni (a robotgépet, nem a feleségünket), akkor hagyjuk a picsába. (a robotgépet) Erre való a séfkés (darabolni).
Nagyszemű sóval le kell dömöckölni (a káposztánkat).
Gumírozzunk nylonzacskót a nyújtófára, ha nem akarjuk, hogy agyonverjenek vele. Hintsünk az ételbe szemesborsot.
Rohasszuk az ételt, egy idő után finom lesz. Aki meg meri kóstolni, annak jövök egy Unicummal.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2017.12.18. 09:05:12
ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.12.18. 13:14:13
porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2017.12.18. 21:12:44
Ez egy lebutított változatra sikeredett.