Visegrádi gasztrószombat II.

2013.11.16. 09:44

Ezen krifika egy sokkoló, októberi szombat hatására íródott, amelyet most folytatunk, lévén még nem is érkleztünk meg Visegrádra, a történet elakadt a Pilisben és olvasóink azóta is pizsamájukat tépegetik esténként kínjukban azon tűnődve, hogy vajon mi is történt Visegrádon?!

(Megjegyzem, a szerző azóta már vagy húsz, egyéb vendéglátóhelyen volt, lenne mit mesélni.... Ellenben kurva sokat dolgoztam a Visegrádi gasztrószombat poszton, litániát írtam bazdmeg, és csak a harmadát közöltem le. Utálok a fióknak dolgozni, ezért jön a második harmad. Fogjuk fel mélyhűtött posztnak, amit most felmikróztunk. Ez van, ezt egye, kedves olvasó!)

.......Előzmények: http://kifoztem.blog.hu/2013/10/10/visegradi_gasztroszombat_i.....

Második rész:

Leszámítva pár őrült öngyilkos-jelölt motorost -és egy különösen barom, önmagát versenyautó-vezetőnek képzelő feketére neoluxozott golfost, aki nagyon fontosnak tartotta, hogy hármas beláthatatlan kanyarnál négy gépjárművet előzzön egyszerre, igy kb. tíz másik ember életét garantáltan veszélyeztetve- utunk majdhogynem unalmas volt Visegrádig.

Visegrád felé az ellenkező irányba haladó autósok élénk lámpavillogtatása okozott némi izgalmat: a várt jelenség nem is maradt el, a rend büszke őrei lézerfegyvereikkel pontosan a Visegrád-táblánál vártak áldozataikra.
Semmi gond, mi kérem stresszmentesen, szabályosan közlekedtünk, félnivalónk szál sem.  A megszámolt rendőrök száma 11 fölött volt, röpke harminc kilométeren belül.

A Don Vito étteremre esett választásunk. Visegrád központja felé vettük az irányt, ahol további 6 rendőr és 4 polgárőr várt minket és terelte el a forgalmat a fellegvár felé vezető útról (eleddig 21 rendfentartó személy számoltatott meg) tájékoztatást nem adva. Parkolás után fejünket lehajtva -  2006 óta senki nem hiszi, hogy egy rendőr segíteni akarhat vagy jót is tesz baszakodáson és bűntetésen kívül- eloldalaztunk a rendőrsereg mellett és helyet foglatunk a már említett étterem egy félreeső, piros-fehér kockásterítős termében, ott is a sarokban, egy nyugodtnak látszó helyen. A többi helyiségben vagy minden asztal foglalt volt, vagy 6 fős asztal volt. Itt, ebben a teremben egy pizzasütő szorgoskodott, pár másik vendég már falatozott.

2013-10-06_VISEGRAD_DON_VITO1.jpg

A fenti kép az antré, két 6 személyes asztallal, ezernyi gengszter és énekes-zenész képével (a két dolog nem zárta ki egymást sem akkor sem mostanában). Ott a bal felső sarokban van valami ami a gusztustalan, négereket ábrázoló képek mellett nyugtalanságra ad okot:

2013-10-06_VISEGRAD_DON_VITO3_HANGFAL2.jpg

Mutatom a gonosztevőt közelebbről is. Pirossal bekarikázva. Igen ott, az a kibaszott hangfal! A tulaj minden sarokba szerelt egy ilyen szörnyeteget. A zene üvöltött az egész étteremben. Don Vito a harmincas évek figurája, viszont az occsó és torz hangfalakból a hatvanas évek másod- illetve harmadosztályú amerikai zenekarainak MP3-ra felírt, hihetelenül rossz változata áramlott idegbeteg gitárszólókkal. A hangfalakból áradó zaj -mert zene nem volt még jóindulattal sem- hihetetlenül irritáló volt. Az asztalnál nem hallottuk egymás hangját. Még egy nyugodt jazz vagy blues elment volna, de ez a szörnyű őrjöngés az elviselhetetlenséggel volt határos. A felszolgáló hölgy 5-6 percen belül megérkezett és feladtuk a rendelést: szerény üdítőket, valamint egy 'húsleves gazdagon' névre keresztelt tétel.

BABAKOCS.jpg

Gyanús körülmények: az étteremből kitekintve valami nagyon furcsát tapasztalhattunk, bár ezt ekkor még nem értettük meg. A leves csak nem érkezett. Az üdítők felszolgálásakor asztaltársam megkérte a pincérnőt, hogy legyen szíves lehalkítani a zenét. A felszolgáló 'hogyne természetes' elmormolása után távozott. Pár perccel később az őrjítő, az étterem hangulatához abszolút nem illő zene még hangosabb volt mint annak előtte.

Ekkor már mindkettőnk idegei pattanásig feszültek. Egyébként nem értem, miért érzi minden vendéglátó egység kötelezőnek, hogy éttermében üvöltsön valami szar rádió, vagy valamilyen zene. Bárhová megyünk szól valamilyen zene. A legszívesebben felrúgna valakit az ember dühében, hogy mindig mindenhol zenét KELL hallgatni, pl plázákban vagy szupermarketben. A legnagyobb idegi krízist a karácsonyt megelőző két hónapban szóló, unalomig ismételt 5 dal okozza nálam. Szerintem az amerikai plázalövöldözések sem véletlenül szaporodnak meg ebben az időszakban.

Látva asztaltársam fokozódó feszültségét egy ideig még tűrtem, de mikor kiderült számomra hogy egy CD-t hallgatunk, melynek nem a közepén érkeztünk, hanem valószínűleg az elején (csak nem akart lejárni az a szar) és a zene még hangosabb lett, olyan hangos hogy frankón nem hallottuk már egymást, csak ültünk, és a torz hangszóró szórta a még torzabb szólógitár vernyogását elpattant a húr: egy pillanat alatt a bárpultnál voltam és erélyesen felszólítottam (ami azt jelenti, hogy leordítottam a pincérnő fejét) az ott ácsorgó felszolgálónkat, hogy azonnal halkítsa le ezt a szart. Ekkor tett a hölgy valami olyat, amit nem kellett volna: elkezdte elmagyarázni nekem, vendégnek, hogy ez a zene az étterem hangulatának szerves része.

Nem írom le, mit is gondoltam hirtelen. Csak egy hajszál választott el a súlyos testi sértés okozásától. Maradjunk annyiban, hogy egy véres forgatókönyv suhant át az agyamban, miközben udvariasan közöltem, hogy a számlát mielőbb kérem.

Végre megkaptuk a húslevest 'gazdagon'. Ezt a képet közöljük inkább, mert ez a hivatalos változat. Valóságban a leves sárga volt, három szál tészta kavitált a langyos lében és három árva húskocka. Répa és zőggye a képen van, a valóságban nem adatott meg a szerencse hozzá.

2013-10-06_VISEGRAD_DON_VITO2.jpg

Csend lett végre. Tizenöt másodpercig. Majd lassan, a leves végére, úgy öt perc múlva a többi szobában már újra üvöltött a hatvanas évek amerikájának selejtzenéje és lassan elkezdték azt felettünk is hangosítani. A számlára vártunk még tíz percet utána közöltem asztaltársammal, hogy jobb lesz ha elindulunk. Majd ha kell nekik a pénz, utánunk hozzák a számlát. Én megtettem a ráutaló magatartást a tartozás kiegyenlítésére, ők pedig arra, hogy nincs a pénzemre szükségük. A felszólgáló még a bárpulnál tette megintcsak a semmit, és átnyújtotta a hirtelejében kiállított számlát.

Étteremkrifikámat írva ránéztem a netre és az alábbi panaszt olvastam:

2013-10-06_VISEGRAD_DON_VITO_KRITIK.jpg

Lehull a lepel: Buzogányi Ildikó ökle már lesújtott!!!!

Eleve nem értem, hogy egy történelmi értékű településünkön miért nem egy magyar hagyományokat felevenítő, középkori ételeket, viseletet és zenéket bemutató étterem teszi még érdekesebbé a helyszínt. Ésszel fel sem foghatom, miféle ízlésficam jellemzi a tulajdonost és a jóváhagyó szerveket, aki Visegrádon, ezen a szent, törtnelmi helyen egy véreskezű gyilkos, egy halálosztó maffiavezér emlékének tiszteleg magyar történelem híres alakjai helyett, ráadásul mindezt megteheti Keresztelő Szent János templomának közvetlen szomszédságában! (nem csodálkoznék, ha a tulaj liberális, izraelita vagy mindkettő volna! )

Értékelés:

Hangulat: Dózerolnám

Korhűség: Dózerolnám

Étlap: Nevetséges, hiteltelen

Étel mennyiség: Nevetséges

Étel minősége: Szar

Tejérzékenyekek ajánlva: Magasról tesznek rájuk

Lisztérzékenyeknek ajánlva: Magasról tesznek rájuk

Felszolgálás: Kritikán aluli

Mosdók tisztasága: Korrekt

Ár: 2 üdítő és 2 leves 2500 forint...

Ezek után a Duna irányába haladtunk. Két másodpercig elgondolkoztunk az áttellenben levő önkiszolgáló éttermen  (honlapjuk elképesztően menő: http://piknikvisegrad.uw.hu/  ) de társam glutén intoleranciáját figyelembe véve az étlap szűköz volt, valamint a teljes étlap vagy babgulyás volt, vagy valamilyen rántott szarság. Nekünk más volt az elképzelésünk.

Értékelés:

Hangulat: Elmegy

Korhűség: Értelmezhetetlen

Étlap: Panír még a konyhásnéni is

Étel mennyiség: Okés

Étel minősége: Kis zsíros (greasy spoon)

Tejérzékenyekek ajánlva: Magasról tesznek rájuk

Lisztérzékenyeknek ajánlva: Magasról tesznek rájuk

Felszolgálás: Nemvót

Mosdók tisztasága: Nem ellenőriztük

Ár: okés

Korgó gyomorral vonzó lett hirtelen a Kovács-kert étterem mely három lépésre volt a rossz emlékű maffiaétteremtől, hangulatos, polgári étteremnek, nyugodt helynek tűnt..... (folyt köv)

A bejegyzés trackback címe:

https://kifoztem.blog.hu/api/trackback/id/tr395636529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porhanyós · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.16. 11:05:35

Az étterem tulajdonos, és alkalmazottja pusztán nevelési szándékkal adagol nagyhangú zenét a szegényes húsleveséhez. A nevelés kettőssége, edd a levest csendben, mert elfeledtük, hogy magyar ember evés közben nem beszél. Ha ezt a szokást ismét magunkévá tesszük, halk zenével szolgál tartalmas levest.

Commandante Jayasuriya 2013.11.16. 23:06:55

Bár nem kértetek meg rá, hogy némi történelmi utalásokkal is színesítsem eme pazar beszámolót, mégis el kell mondanom nektek, hogy én a világtörténelmet alapvetően befolyásoló napon üldögéltem meglehetősen gyanútlanul ebben az étteremben.

2001 szeptember 11 -én, és az azt megelőző napokban a napjainkban dívó holtig tartó továbbképzés keretein belül, mint egy olyan személy, aki a restaurálásban, és a műtárgyvédelemben leli meg élete értelmét, ásatási gyakorlaton vettem részt Visegrádon. Azokban a szeptemberi napokban esett az eső, és mondhatom, - kibaszott hideg volt. Ennek csak annyiban van jelentősége, hogy a mélyen felázott földet elég szar kilapátolni a feltárandó gödörből, pláne akkor, ha az feltárásban résztvevő munkatársakat még abban is megakadályozzák a terület feltárásával megbízott rangidős régészek, hogy némi folyékony halmazállapotú fűtőanyagot vegyenek magukhoz.
Mivel a terepen már napok óta ronggyá áztunk, és jelentősen tele volt a tökünk az alkoholista főtulok régészekkel, ezért a csapatban az elhivatott erdélyiek, és a többi baromarcú között ritkaságként felbukkanó budai farestaurátor sráccal a harmadik esős napon elhatároztuk, hogy szarunk a római kori cserépmaradványokra, és a középkori paticsokra, ezért leléptünk valami melegebb helyre.

Súlyos szankciók terhe mellett elhagytuk az ásatás területét, leadva minden értékes, és értéktelen leletet, (zárójelben megjegyzem, ezekről jegyzőkönyv soha nem készült) elindultunk enni valahova, valamit.
Véletlenül a Don Vito -ban kötöttünk ki, és történt, ami történt a visegrádi nihilben, és aznap a világban, csak mi ketten voltunk vendégek ott ezen a délutánon.

Rendeltünk két pizzát, és közben a tévében azt láttuk, hogy repülők rombolják le a World Trade Center tornyait. Semmit nem értettünk, teljes kábulat volt a fejünkben. Talán még az alkohol sem hiányzott, hogy gyorsítsa a felfogóképességünket, mert egyszerűen nem volt mit.

Abban az időben volt egy kedves ismerősöm, aki pont Manhattan-ben élt, és dolgozott. Őt még sikerült felhívnom, elmondta a telefonban, hogy mindenhonnan nagy füstöt lát, és egyébként fogalma sincs arról, hogy miről beszélek.
Azután már csak a hihetetlen képeket láttam minden csatornán, a mobil nem működött, és a lány is haza jött...

A Don Vito maradt, én pedig megyek.

**büdösmackó** 2013.11.17. 07:49:54

@Commandante Jayasuriya: én épp az alpokban töltöttem a nyár végi, túristamentes időszakokan rendszeresített hegyi meditációmat, mikoris lejöttem az általam megszabott 2000 méterről a tó melletti hajlékomba, hogy jól megérdemelt fürdőzéssel és úszkálással töltsem az estét, valamint a másnap reggelt, és mit látok a bár tévéin meg mindenütt? valami hülye amcsi filmet néz mindenki.

utána megtudtam a valót és már akkor tudtam, hogy az életem hátralévő részében a paranoiás amerikai idióták miatt semmi nem lesz olyan nyugis és laza, mint előtte.

speciel én világháborút vízionáltam, aztán rájöttem, hogy megrendezett buli volt, ekkor arra is rájöttem hogy nagy szükség van a közép- és távolkelet destabilizálására, és a permanens háború sokkal jobb befektetés, mint egy pár éves bimm-bumm...

szanalmas 2013.11.17. 19:11:28

@**büdösmackó**:

Végre nem érzem magam hülyének.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.11.17. 21:44:38

@szanalmas:
most, hogy ezt így túltárgyaltuk jelezném, hogy még mindig nem jött meg a gyesznótoros!

szanalmas 2013.11.17. 22:36:11

@LadyCarambole:

Tudod te, hogy Bécsben hány lakás van, aminek nem tudom a címét?! Több tonna kóstolót küldtem már a sógoroknak, eddig csak te szóltál vissza, hogy nem jött meg!

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.19. 23:27:52

Ez még a műmájer posztok paródiájának is túl műmájer, egyszerűen mű. Javaslom a szerzőnek, hogy vágja le a saját fejét, és dugja be a Juventus Rádió vécéjébe, akkor talán javul a stílusa és nem fogja zavarni a blog olvasóit.

szanalmas 2013.11.20. 15:04:44

@Kadarka Jánoska:

Kritikát kritizálni az roppant ócska, proli, román módszer!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.20. 21:46:56

@Kadarka Jánoska: Minek olvasol minket, ha nem tetszik, amit kapsz! Menj az I szív Justinbíber blogra, ha bajod van velünk, tapló! Vagy egyszerűen csak ignoráld Szörcse dögunalmas posztjait, ahogy én is teszem évek óta...

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.21. 19:20:44

@szanalmas: @megszokács:

Na csak csönd legyen, még a végén elhiszitek magatokról, hogy szólhattok hozzám.

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.21. 21:10:00

@Kadarka Jánoska: Hozzászólását a blog.hu moderációs alapelvei alapján különleges bizottságunk a nyilvánosság elérhetőségessége szempontjából a társadalomra károsnak ítélte, ezenképpen a hozzászólását (aka kommentjét) az internet felületéről és mélységeiből eltávolította. További, a jelenleginél tartalmasabb virtuális élményeket kíván Önnek és szeretteinek:

a blog.hu csapata

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.21. 23:04:56

@megszokács:

Mintha egy légy zümmögne a fülembe. Mindjárt lecsapom. Csapatostul.

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.21. 23:43:51

@Kadarka Jánoska: Az légy, aki hagy. Ez a liberalizmus alapelve, kerékpáros felebarátom...

szanalmas 2013.11.22. 09:09:19

@Kadarka Jánoska:

Természetesen most is kitiltottalak innen örökre!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.22. 09:16:33

@Kadarka Jánoska: In kontraszt, én csak vagyok, aki vagyok, ha érted, hogy mondom... És nem Pityinger Lacira céloztam, hanem a másikra!

tatabike 2013.11.22. 19:21:49

Hé, Te büdös(mackó)gyökér, megdöglöttél már?

tatabike 2013.11.22. 19:25:11

Csak ezért érdekelne:
"minden kerékpáros lúzer, de ezt már a teljesen algákak találták ki.

úgy látom a fékezés luxus kezd lenni a kerékpárokon!

sebaj, kellenek a friss vesék, májak a normálisaknak!

dögöljetek meg!"

Szóval, mi még élünk, de Te megdöglöttél már, gyökér?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.22. 19:40:59

@tatabike: Anyádba szpemmelj, te poloska. Ez itt nem a levelező rovat; ha bevág a bugyid, akkor írj neki privátot.

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.22. 20:06:56

@ripők: Menstruálsz, vagy csak azt hiszed, véresen menő a hurka!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.22. 20:21:20

@megszokács: Ha csak e kettőből lehet választani, akkor a második.

**büdösmackó** 2013.11.22. 21:02:59

@tatabike: kurva anyádba kérdezôsködj te buzeráns libsi fixis köcsög!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.22. 21:03:56

@ripők: big like, ahogy mondani szokás... és most nyald meg a bal herémet!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.22. 21:10:45

@megszokács: Majd talán a hullamosó, ha tovább szájaskodsz, cerkafej!

tatabike 2013.11.22. 21:29:24

@ripők: Anyádba ürítettem a sarkon, te csíra...ki szólt hozzád?

tatabike 2013.11.22. 21:30:28

@**büdösmackó**: Érdekes, nem én futtatom anyádat a sarkon meg ripőkét se... amúgy fixim sincs. Leszoptad a pásztorokat az Alpokban bő nyállal?

tatabike 2013.11.22. 21:32:00

@**büdösmackó**: Ja, ez a "libsi" milyen szó? Megint valami suttyó nyelvújítás? Adsz egy autogramot?

**büdösmackó** 2013.11.22. 21:48:11

@tatabike: óbazdmeg, te transzvesztita, te! Látom fogalmad sincs arról, hogyan kell tàrsaságban férfiként viselkedni! Gondolom valami raszta barom vagy, vagy pajeszos buzi, esetleg mindkettő!

**büdösmackó** 2013.11.22. 21:49:28

@tatabike: undorító, beteges vágyálmaidat ne itt éld ki, te faszkalap könyvárus!

**büdösmackó** 2013.11.22. 21:52:05

@Kadarka Jánoska: kívánom adt, hogy ezentúl kizárólag a don vítóban ehess nyomorult kis életed gyötrelmes fennmaradó részében!

tatabike 2013.11.22. 22:12:46

@**büdösmackó**: De, úgy ahogy te, az a férfias, te csökött agyú hájas disznó. Tetszik, mikor gurulsz, mi? Anyád büszke is lehetne rád akár, és ezt szívesen el is mondaná, ha éppen nem a szomszéd farkával lenne kitömve a szájürege...

tatabike 2013.11.22. 22:14:36

@**büdösmackó**: Most meg könyvárus. Ilyenekre izgul az ánuszod, vagy mi van? Adj magadnak egy beöntést, vagy kérd meg a feleségedet, Gézát, aztán aludd ki magad. Kezdesz halványulni, későre jár... Könyvárus, vááá.... :D

**büdösmackó** 2013.11.23. 11:32:37

@tatabike: hájas disznó az a szájbakúrt ribanc, aki téged világra hozott, bár szerintem már megbánta, hogy egy semmire kellő, zsíroshajú csóró rasztára áldozta fel a fél életét' valld be, hogy esténként csegevára, csegevára felkiáltásokkal rejszolsz és züllött, lsd gombás álmaid vannak. Nem is csoda, hogy kerékpárból is csak olyanra futja neked, amin fék sincs!!!

**büdösmackó** 2013.11.23. 11:38:45

@tatabike: figyelj, ne ajánlgass ilyen gusztustalan, általad kidolgozott, elferdült módszereket. Értem én, hogy jót akarsz nekem, de felfoghatnád, hogy a magamfajta alfahímnek csodálatos nők adnak örömöt, ha megengedem!

tatabike 2013.11.23. 12:49:06

@**büdösmackó**: Van fékem, kösz, hogy aggódsz a testi épségem miatt. Raszta hajam viszont nincs. Fölösleges itt hangoztatnod, hogy te hogyan szeretnél kinézni, a vágyálmaid lenyomatai senkit nem érdekelnek. Vágósúlyú sertés kicsit bután nézne ki rasztafári frizurával, de a zsíros haj gondolom játszik. Viszont van rávaló sampon, tudod ott találod a boltok polcain, a szappan mellett. Ja, te büdös vagy, nem tudod, hol a szappan. Kérdezz meg egy hasonló alkatú biztonsági őrt a boltban, aki annyival szebb nálad, hogy a zsírdisznó testén ülő fején nem fénylik a haj.

tatabike 2013.11.23. 12:51:06

@**büdösmackó**: A magadfajta alfahímekről meséltek pár dolgot a hölgyek. Bottal nem piszkálnak, maximum sodrófával. Az az öröm, ha melléd ütnek, de hát szánalmas kis nyomorult életedben minden apróságnak örülni kell...

**büdösmackó** 2013.11.23. 15:29:03

@tatabike: amennyiben nem vagy fixis, és van féked, kommentjeid komoly szellemi gondjaidól tanúskodnak, ergo nem csak buzi vagy, de hülye is! Higiéniai tanácsokat egy kerékpáros csak ne adjon, mindegyįk izzadt és ótvar büdös! A disznózásod nem világos, de lehet, anyádat látod bennem, ezesetben is ajánlott, hogy mielőbb lásson orvos, te perverz szarzsák!

**büdösmackó** 2013.11.23. 15:31:49

@tatabike: rólam ódákat zengenek a nők, ellenben a buzi szemüveges , hungarocelsapis, büdös,feszkónadrágos gizda bringáscigányokról kizárólag a cirkuszi majmokra tudnak asszociálni!

tatabike 2013.11.23. 19:17:38

Egyre nehezebben lököd, tesó. Már lankad a figyelem, mint a farkad, helyesírási hibákat vétesz, és kihagysz betűket. Kezded feladni, látom. Azért fura, hogy egy büdösmackó írja nekem, hogy én vagyok büdös, ez kicsit ellentmondásos. Én is hallottam az ódákat rólad, akkor zengik, mikor végre békén hagyod őket. Az a bajod, hogy mivel a zsírdisznó fejedet nem tudod annyira lehajtani, hogy meglásd a pöcsödet, ami csak szerinted nagy, közben meg egy szőrcsomó, amiből hugyozni tudsz maximum. De ha le is hajtanád, a hájtengertől a derekadon még azt sem látnád, hogy le kell-e vágni a lábujjaidon a körmödet, vagy sem. Látod, ide vezet a pia meg a féktelen zabálás, alapvető dolgokat nem tudsz megcsinálni. Ennek tetejébe még büdös is vagy, mint a kórság, hát nem irigyellek. De te tudod, hogyan szúrhatsz ki magaddal a legjobban, elvégre te rontottad el az életedet, egyszerű még tovább rontani, igaz? Hajrá...

Kadarka Jánoska · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.23. 22:53:19

@tatabike:

Attila, én azt mondom, vegyél a Nokia helyett egy rendes telefont, meg egy nagy levegőt, és indítsd be egy igazi bringaboltot, és megnyugszol. Mackó adna itt neked reklámfelületet, esküszöm.

tatabike 2013.11.23. 23:39:45

@Kadarka Jánoska: Kösz, nem vagyok ideges, és vettem másik telefont. Az is Nokia. Néha jó kiereszteni a dolgokat, nincs ebben semmi baj, ökörködés. Az, hogy Ő hogyan gondolja, az Ő dolga, engem nem érdekel. Ha tényleg azt kívánja, hogy dögöljön meg az összes biciklis, ahogy augusztusban tudtunkra adta, akkor csak jelzem, hogy az összes biciklis tesz azért valamit, hogy az Ő unokájának esetleg még jusson elég oxigén a tüdejébe, függetlenül attól, hogy a halálunkat kívánja. De kérdezze meg akkor az összes autóst is, hogy ők mit tesznek ugyanezért? Kicsit el kellene gondolkodni a dolgokon, mielőtt olyan kijelentéseket teszünk, amit később talán már nem találunk igazán helyénvalónak. Lehet, hogy én egy cicanadrágos, buzi szemüveges és hungarocellsisakos köcsög vagyok, de viszont nem mérgezem a környezetemet, és az övét sem. És meglesz az öröme, mert egyszer ebbe döglök bele, de legalább tudom, hogy jót csináltam.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.23. 23:56:13

@Kadarka Jánoska: Hagyd a fenébe. 137 saját bevallása szerint. Hullagyalázásban nem vagyok pártner.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.11.24. 03:18:46

@tatabike:
az a sajnálatos tény, hogy magadat égeted, akár csodás is lehetne, de sajna nem az.
ellenben ez egy főzős blog, remek receptekkel.
persze ezt sem vágod...

gyerekek, még én is megsajnáltam ezt a faszt, most mi legyen?!

tatabike 2013.11.24. 09:50:47

@LadyCarambole: Nem én kezdtem, bocsánat. Persze Te sem vágod. Nem baj.

**büdösmackó** 2013.11.24. 17:09:57

@tatabike: jaaajbazdmeg, te faszkalap környezetvédő, fogadok, hogy vegetáriánus is vagy! Figyelj, súgok: ha csak pöffent egy vulkán, kb annyi széndioxidot és egyéb mérges gázt tol a légkörbe, mint a teljes emberiség 1 év alatt! Balszkám, amíg az olajtermelèshez óránként 1 millió liter vizet használnak fel, addig én sem spórolok a fürdővízzel! Az egész környezetvédelem nem más, mint hitteremtő marketingfogás, ahol az emberek lelkiismeretére apellálva próbálnak pár terméket elsózni! Látom nem csak buzi, hülye és büdös vagy, de még ehhez társul az ügybuzgó vakhítűség! Gondolom fideszes vagy, vagy leginkább dk-s!

**büdösmackó** 2013.11.24. 17:13:05

@Kadarka Jánoska: nokiás! Na ez tényleg vicces! Mekkora lúzer ez a nyomorult , haha! Gondolom sírva szemléli a dízelmozdonyokat, és keresztet vet a bkv-s buszok kormos gázfelhője láttán!

tatabike 2013.11.24. 18:40:13

@**büdösmackó**: Nem vagyok környezetvédő. csak feleslegesen nem pöfögök, ez is baj? Szűk látókörű gondolkodásodat betudom annak, hogy a CO már kikezdte az agyadat, ugyanis te a kocsiban sokkal többet szipákolsz belőle, mint én a biciklin. Mibe fogadtunk, hogy vega vagyok? Mikor gyerek voltam, 3 havonta disznót vágtunk, fura lenne, ha vega lennék. De mivel értelmeseket nem tudsz írni, csak arra megy ki a játék, hogy minél csúnyábbakat kitalálj másokról, akár ismeretlenül is, el kell fogadnom, hogy a társadalom aljához tartozol, akikkel nem érdemes semmilyen kapcsolatot ápolni. Élősködő vagy, egy semmirekellő kis parazita, aki azt élvezi, hogy minden lyukából dől a bűz egy jó nagy zabálás után. Aztán beül a bádogdobozába, és még ráereget azzal is, ha lúd, legyen kövér alapon.
Nem vagyok fideszes, kommunista vagyok mint te.
Ja, és nem bringázok lepukkant szinglikkel, van társaság, ahol szívesen látnak. Na menj, fingjad tele a lakást, közben biztos ki tudsz találni valami frappánst választ. Csak ne gyújts rá közben, mert leég a hajad...

tatabike 2013.11.24. 18:50:55

@Kadarka Jánoska: Reménytelen. Amúgy kösz a Nokiás dumát, ha Sony-m lenne, azt fikáznátok, ha Apple, akkor meg azt. Most ha azt írom, hogy egy 3D LG-m van, akkor mi van? Nokiám is van, ki nem szarja le? Telefonálok vele, arra való. Ugyan már. Te sem gondolhatod komolyan, hogy itt bármi is változik. Ez a büdösmackó meg a spanja ugyanilyen stílusban végigverették már szinte az összes magyar fórumot, ahol kaptak elég figyelmet. Elsőéves pszichológus hallgatók az egyetemen az ilyenekből írnak zh-t minden hétvégén. Engem szórakoztat, hogy itt vergődnek, egymást űberelik az ostoba szövegükkel, de most tényleg, kinek? Minek? Engem alázni? Hajrá. Minden dumájuk csak az ostoba és demagóg gondolkodásuk kivetülése, amit "tudnak", azt az internetről tudják, nyomtatott könyvet nem sűrűn vesznek a kezükbe. Minél nagyobbat mondani, minél jobban domborítani a másik gyengéit, elítélni valakit azért, hogy milyen közlekedési eszközt használ, mit eszik, mit nem eszik, milyen párthoz tartozik, stb. Ezek szerinted az intelligens ember jellemzői? Nem hinném. Ez a tömény butaság. De mondjuk ez nem nekem kellemetlen, hanem nekik, ők járnak-kelnek emberek között ilyen szemellenzősen, ő bajuk.

szanalmas 2013.11.24. 19:54:03

@tatabike:

Azért ez kurva nagy fless, hogy betévedsz egy provokatív blogba, ahol a tagok egymást is ótvar buzinak nevezik alsóhangon, majd elmondod, hogy felháborító, hogy minden biciklisnek meg kéne döglenie, kikéred magadnak, aztán az intelligenciádra hivatkozva tolod a rizsát, hogy te milyen kurva jó fej vagy, mennyire különb ember, és mi ezt nem vágjuk, mert tahók vagyunk. Hátbazmeg, omg... :D

**büdösmackó** 2013.11.24. 22:20:59

@tatabike: fúj, te ótvar kommer! Gondolom céklából faragott Lenin-szobor van az előszobádban, és november hetedikén könnyes szemmel gondoltál észak-koreára, mint utolsó reményedre! Jól látod, könyvet utóljára hat éves koromnan olvastam, azóta, mióta felnöttem, kizárólag a men's health, a playboy és a proteinmagazin hasábjaiból építem hallatlan műveltségem ! Igen, kibaszott menő vagyok, több lakásom is van több európai országban, szivarozok és lixusautóm van, valamint ájfónom! Bejött az élet bazdmeg!

tatabike 2013.11.24. 22:36:33

@szanalmas: Ezt a szintet nem értem, így érdemben válaszolni sem tudok. De biztos bennem van a hiba...;)

tatabike 2013.11.24. 22:42:00

@**büdösmackó**: Azt hittem, örülsz, hogy én is olyan komcsi vagyok, mint te. De ne azt a kommentet lessed, amit nem neked írtam, egyem azt a hülye fejedet. Bejött az élet, de nem telik egy olyan monitorra, amit látsz is? Baszki, van még lejjebb, vagy ez már a bánya? Van pár hasonszőrű homokvitéz, mint te, szóval szivarozhatsz kedvedre. Menj a "lixusautóddal", aztán ingyen lesz két kör legalább, vagy amíg szájzárat nem kapsz.

tatabike 2013.11.24. 22:44:42

@szanalmas: Ja, nem tudom, mi ebben a nagy fless, de ha valami jó anyagod van, ne sajnáld.

**büdösmackó** 2013.11.24. 23:07:06

@tatabike: mint írtam, nekem ájfónom van, te komcsi, monitora csak a kerékpáros semmirekellőknek van, mekem tablet van és laptopom! Hihetetlenül égő , mekkora lúzer vagy!

**büdösmackó** 2013.11.24. 23:08:52

@tatabike: az a fless, hogy egy gasztróblogon ártatlan, békés embereket szidalmazol, anyázol! Csak a toleranciánknak köszönhető, hogy megtűrünk itt, te provokátor!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.11.25. 09:23:00

@tatabike:
a lepukkant szinglin röhögök már egy órája...persze alkalomadtán szívesen feltolnám a bringavázamat a seggedbe, tökre környezetkímélő leszek közben, ígérem!

szanalmas 2013.11.25. 09:46:42

@LadyCarambole:

Ti kerékpárosok milyen agresszív emberek vagytok! Rögtön a fight, semmi előjáték!

tatabike 2013.11.25. 19:51:58

@**büdösmackó**: Nekem is van tabletem, mag laposom, mi ebben a nagy szám? Aki kérkedik ilyenekkel, az a lúzer.

tatabike 2013.11.25. 19:52:52

@**büdösmackó**: Ártatlan, békés emberek? Vannak itt biztosan, kikre gondoltál? Mert őket nem bántom egy szóval sem.

tatabike 2013.11.25. 19:55:04

@LadyCarambole: Ja, pont beletrafáltam? Elnézést, ha valóban az vagy. Ne aggódj, ilyen csordaszellemű véglények, mint Te, nem érdekelnek semmilyen értelemben. Téged sem kérdeztelek, ha annyira nincs kivel beszélgetned, szerezz egy kutyát.

tatabike 2013.11.25. 19:56:55

@**büdösmackó**: Ja, most esett le, hogy te vak vagy. Ó, szegény. Akkor tényleg kőgazdag lehetsz, ha külön gyártottak neked kijelző nélküli tabletet meg lapost.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.25. 20:32:05

@tatabike: Hahahaa! Egy csomó áramot elpazaroltál, pedig nyilvánvalóan nem érte meg!

**büdösmackó** 2013.11.25. 20:36:41

@tatabike: úbazdmeg, te tényleg csak szervdonornak vagy jó.

tatabike 2013.11.25. 20:56:12

@ripők: nekünk még lenne egy ügyünk, de úgy látom, tényleg fotelhuszárságra kárhoztattad magadat. Mi tart vissza? Nem reagáltál.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.25. 20:58:19

@tatabike: Nyugi kiscica, tudom, hol laksz, majd csengetek, ha arra járok.

tatabike 2013.11.25. 20:59:34

@**büdösmackó**: Ennyi? Erőltesd már meg magad egy kicsit. Amúgy ja, annak is jó vagyok, főleg a vesém meg a májam, a szívemről nem is beszélve, mert nem iszok egy csepp alkoholt sem, a bringázás miatt meg 60 a pulzusom alapból. Ha majd a tiédet elittad/elkövesedett/elsorvadt, ne gyere rinyálni, úgysem kapsz, b+...

tatabike 2013.11.25. 21:01:14

@ripők: Haha, na persze. Ahogy azt elképzelted. Itt még divat ez a duma, hogy "tudom hol laksz gyerek..." ? Tényleg le vagytok maradva. Ha látni akarsz, akkor az e-mailre válaszolj, különben lesheted.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.25. 21:08:47

@tatabike: Tényleg kihúzod a gyufát, Jakumó, de bazmeg, majd a Vajdahunyadon parkolok, hogy ne kelljen sokat sétálnod.

tatabike 2013.11.25. 21:12:31

@ripők: :D Írtam e-mailt. Nem én húzom a gyufát, te ajánlottad, emlékeim szerint. A Vajdahunyad utcában ne parkolj, mert odabilincselnek. Menj le a Corvin parkolóházba. Vagy beengedlek az udvarra, van távirányítóm a kapuhoz. Látod, én jó fej vagyok, ezért sem értem ezt a "gyufahúzást..."

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.25. 21:20:36

@tatabike: Te kétséget kizáróan szociopata vagy. Azért csak tartsd szárazon a puskaport.

**büdösmackó** 2013.11.25. 21:24:00

@tatabike: az tartja vissza, hogy tíz évig boxolt és a szemem láttára vert szarrá egy ötfôs bandát. Nem tudod , kikkel beszélsz baszki, de addug jó neked. Pl ott van nyunyó... Kis vékony geci, de szarrá vert egy négerbandát a nyolckerben. Még én is rosszul voltam a látványtól, pedig én nehézsúlyú vagyok kick-boxban, szóval láttam egyet-s mást... Lédivel meg jobb ha nem baszalodsz. Súgok:nemzetközi hírû kard-harmûvész. Én szóltam.

**büdösmackó** 2013.11.25. 21:26:24

@ripők: hagyd a faszba , nem éri meg, emlékezz a felfüggesztettre, amit a kis geciért kaptál a pardonban

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.11.25. 21:29:57

@**büdösmackó**: Az lassan leketyeg amúgy. Szóval nincs több élcelődés a leejtett szappannal!

**büdösmackó** 2013.11.25. 21:36:57

@ripők: nyugodj meg, nem éri meg újra a bíróságra járni.

**büdösmackó** 2013.11.25. 21:39:41

@**büdösmackó**: ... Ja és akkor még nem szóltunk radáról a másik blogban, aki a legdurvább fickó közöttünk... Vele tényleg ne hùzz ujjat, sokan pórul jártak már, mikor viccelôdtek vele, aztán találkoztak az ászokban.

tatabike 2013.11.25. 21:43:13

Na jó, ennyi baromságot összehordani. Itt mindenki vicceskedik (szanalmas szerint), és ótvar buzi. Most meg mindenki valamilyen harcművész, meg kardművész, és kruplis tésztákról blogolnak. Szerintem meg ez a zárt osztály. Melyikőtök Napóleon? Fetrengenem kell a nevetéstől, komolyan mondom...
Meg néger-banda a nyolcban, igen. Minden sarkon van három is, baszki. Ez a "nem tudod, kikkel beszélsz..." olyan ótvar duma, hogy már akkor elavult volt, mikor az első e-mailt elküldték a világon. Megsúgok valamit: Ha valaki komoly ember, és annak is tartja magát, az nem fenyegetőzik, meg nem mond oltári nagyokat, és hasonlók, hanem odamegy, és megteszi. Ennyi. Aki nekiáll arcoskodni, fenyegetőzni, meg "az én apám úgyis megveri a tiédet" stílusban nyomulni, az csak dumál, komolytalan.
Jót szórakoztam, köszi mindent. Papamaci, e-mailben megtalálsz, vagy odajössz, ahova gondolod, bánom is én, hozz a főztödből, ha olyan jól nyomod, hátha megdicsérlek. Hozzad a kick-boxert is, legyen valami izgalom. Csőváz.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2013.11.26. 08:27:26

@tatabike:
igazából ajánlatnak szántam, de már látom, hogy a nőkhöz sem értesz.

@szanalmas:
a vazelin az előjáték Taigetosza, mindig mondom!

szanalmas 2013.11.26. 09:59:14

@tatabike:

Látod-látod, milyen bonyolult dolgok vannak égen s földön. Nem kell neked mindent értened, nem baj az, ha rácsodálkozol dolgokra. Ilyen az élet!

@LadyCarambole:

Egyszer bizisten kipróbálom, sosem kaptam még ajándékba vazelint, szóval nekem sem könnyű!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.26. 17:43:30

@LadyCarambole: @szanalmas: Nem is értem... Vazelin? Előjáték? Én bele se dugnám olyanba, aki nem nedvesedik attól, hogy hogy ránézek!

szanalmas 2013.11.26. 19:02:44

@megszokács:

Hellóka, ez a másik éned, ne keverd a blogokat! :D

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.26. 19:31:55

@szanalmas: Már az is baj, hogy szeretem a nőket?

szanalmas 2013.11.26. 19:45:45

@megszokács:

Mit tudom én, nem értek ehhez. De most rittyentek egy pörköltet, mert királyságosan nagy séf vagyok! Nem dokumentálom, aki pörkölt receptet se talál a neten, az pusztuljon éhen!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.26. 20:06:27

@szanalmas: Én is így vagyok a fokhagymás-mustáros disznajkaraj sztékemmel, majoránnás-mustáros sztékburgonyámmal és ecetes hagymámmal...

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.26. 20:08:25

@szanalmas: De lehet ezt is meg kéne szavaztatni, hogy kötelezzük-e arra a népeket, hogy felrakjanak olyan kaját, amit más is meg tud főzni, és ha valaki nem teszi meg heti nyolcszori rendszerességgel, azt azzal büntetni, hogy a te főztödet egye!

szanalmas 2013.11.26. 20:34:26

@megszokács:

Ez azért nagyon gonosz lenne, vétó!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.26. 21:43:07

@szanalmas: Demokráciát! Eddig 1-1, tehát átmehet!

szanalmas 2013.11.26. 23:01:30

@megszokács:

Ez az én blogom, héló, itt diktatúra van és nem Démokritosz!

megszokács · http://kifoztem.blog.hu 2013.11.27. 01:06:19

@szanalmas: Három perced van, hogy megértsd, informatikailag analfabéta felebarátom, hogy hogyan baszlak ki örökre innen, ha akarlak...

szanalmas 2013.11.27. 08:39:03

@megszokács:

Parancs, értettem, kérek engedélyt meghunyászkodni! Csókoltatom anyut!

boysdottir 2013.11.30. 11:00:30

jóóóój, kis pofókok, hogy kommentfightolnak kis hurkás ujjacskáikkal

boysdottir 2013.12.01. 11:49:59

@ripők:
azt hittem ez egy gasztroblog...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.01. 17:24:07

@boysdottir: Mert átsiklottál a fejlécen, mukikám!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.01. 17:35:52

@boysdottir: Ebből az következik, hogy elhamarkodottan fecsegtél! Elfogadom a bocsánatkérésedet.

boysdottir 2013.12.01. 17:39:54

@ripők:
akkor azzal mellélőttél rendesen, mert továbbra is ugyanúgy haragszom rád!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.01. 17:42:56

@boysdottir: Pedig nem az én hibám! Felhívtalak volna másnap, csak elvesztettem a telószámod.

boysdottir 2013.12.01. 17:45:28

@ripők:
ez még kifogásnak is rossz, nem hogy meghunyászkodásnak!
erőlködj még egy kicsit!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.01. 17:50:33

@boysdottir: Az ördögbe! Ez a makszimum, amit svéd hermafroditákért valaha is tettem. Jól gondold meg, mert már a kisujjamat nyújtom.

boysdottir 2013.12.01. 17:57:17

@ripők:
még alszom rá egyet.
ezt a svédezést még átgondolom, ez is biztosan valami jelképes beszéd, próbálom megfejteni.
talán cigó lehetsz, és az a baj.

boysdottir 2013.12.01. 17:58:18

egyébként nem gond, szeretem a romás ételeket, van egy kollégám, az anyja istenien főzi az autenkitus cigány konyhát.

boysdottir 2013.12.01. 18:03:39

@ripők:
na, ezt kéne orr-jára bontani, ha érted, hogy mondom.
jó poszt lenne belőle.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.01. 18:04:10

@boysdottir: Amennyiben a svédezést nem érted, akkor tán randomgenerátorral választottál nikket, te habzsolháp kerékpáros!

boysdottir 2013.12.01. 18:12:33

@ripők:
tíz éve nem ültem biciglin. és ha nem zárják el a benzincsapot, akkor ezután sem fogok.
apropos, azzal a szegény bringással csúnyán elbántatok.
ezzel nagy kárt okoztatok az országnak.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.01. 18:21:24

@boysdottir: Ha tudnám, meg nem történtté tenném. A moderációt viszont tiltja a poliszi. Rókafogta csuka, én aszondom. Lépjünk túl rajta.
Inkább arról csacsogj, kinek a multinikkje vagy, ebugatta himpellére!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.01. 19:43:43

@boysdottir: Jó, látom a géped, de legalább tegyünk úgy, mintha.

boysdottir 2013.12.01. 19:46:04

@ripők:
tudnád, mi energiát fektetek az árnyék júzer felépítésére!
kezicsókolomot köszönnél.

boysdottir 2013.12.01. 20:03:45

@ripők:
inkább vacsizzunk!
nyúlpörkölt jó lesz?

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2013.12.01. 20:09:01

@boysdottir: Csupa csont, nem. Újhagymás-sajtos melegszendóra szavazok!
süti beállítások módosítása